9.- 14.10. Luustolomalle vielä paikkoja!

Hyvinvointilomat Ry:n Luustoliiton Luustolomalle 9.- 14.10. on vielä paikkoja. Hakea voit tilaamalla meiltä hakukaavakkeet (puh. (03) 647 080) tai sähköisesti www.hyvinvointilomat.fi. Täytä lomake huolellisesti, mitään kohtaa ei kannata jättää tyhjäksi, sillä puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Hakuaikaa on 26.7. asti. Hyvinvointilomien järjestämien tuettujen lomien omavastuuosuudeksi jää 100€/ hlö.

Tuetut lomat Lautsiassa 2017 ova viiden vuorokauden ohjelmallisia täysihoitolomia. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen hotellihuoneissa, 1hh huoneet lisämaksusta 20 € / vrk.

Tuettua lomaa voi anoa ainoastaan joka toinen vuosi, eli jos olet vuonna 2016 saanut tuetun loman, niin seuraavaa lomaa voit anoa vuonna 2018.

Hyvinvointilomat ilmoittaa myönteisestä päätöksestä kutsukirjeellä , jossa on mukana lasku omavastuun maksamista varten. Sähköisen hakemuksen tehneelle päätös tulee sähköpostiin, myös tässä on tiedot omavastuun maksamista varten.

Hyvinvointilomien kutsun jälkeen lomakohde lähettää oman kutsukirjeen, n. kuukausi ennen lomaa, jossa on mukana alustava lomaohjelma, esite ja tietoja mahdollisista hoidoista ym. oheispalveluista.