Tuetut Lomat

lautsia1Lautsian Lomakeskuksessa järjestetään tuettuja lomia niin ryhmille kuin yksittäisille hakijoille.
Lomatuki haetaan ja niiden myöntämisestä vastaa Hyvinvointilomat Ry ja Maaseudun terveys- ja lomahuolto Ry. Katso lisätietoja nettisivuilta: www.hyvinvointilomat.fi tai http://www.mtlh.fi/

Tuetut lomat Lautsiassa 2016 ovat edelleen viiden vuorokauden ohjelmallisia täysihoitolomia. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen hotellihuoneissa, 1hh huoneet lisämaksusta 20 € / vrk.

Hyvinvointilomien loman omavastuuosuus 20 € / vrk, joka peritään ennen lomaa. MTLH:n lomien omavastuuosuus 20 € / vrk, joka peritään ennen lomaa. Loman myöntää ja se haetaan yllämainituilta järjestöiltä.

Täytäthän hakemuksen joko Hyvinvointilomat ry:n nettisivuilla osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi  tai www.mtlh.fi/  tai tilaa lomake Lautsiasta numerosta: (03) 647 080. Voit myös tulostaa lomakkeen täältä:
Hyvinvointilomat lomatukihakemus tai MTLH lomatukihakemus
Täytä lomake huolellisesti, mitään kohtaa ei kannata jättää tyhjäksi, sillä puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Tuettua lomaa voi anoa kahden vuoden välein.

Jos loman joutuu perumaan, omavastuuosuus palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Lomalaisen tulee selvitä lomalla itsenäisesti ruokailuista, peseytymisestä ja lääkkeiden ottamisesta. Perhelomilla lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Lautsia1