Tuetut Lomat

Tuetut Lomat

Lautsian Lomakeskuksessa järjestetään tuettuja lomia niin ryhmille kuin yksittäisille hakijoille.
Lomatuki haetaan ja niiden myöntämisestä vastaa Hyvinvointilomat ry,
katso lisätietoja nettisivuilta: www.hyvinvointilomat.fi

Jälkihaku heinä-syyskuun 2014 lomille voimassa 30.4.2014 saakka!

Tietoa heinä-syyskuun 2014 viikoista löydätte täältä

Tuetut lomat Lautsiassa 2014 ovat edelleen viiden vuorokauden ohjelmallisia täysihoitolomia. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen hotellihuoneissa, 1hh huoneet lisämaksusta.
Loman omavastuuosuus 22 € / vrk, joka peritään ennen lomaa.
Loman myöntää ja se haetaan HYVINVOINTILOMAT RY:LTÄ.

Täytäthän hakemuksen joko Hyvinvointilomat ry:n nettisivuilla osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi tai tilaa lomake Lautsiasta numerosta: (03) 647 080. Voit myös tulostaa lomakkeen täältä:
Hyvinvointilomat lomatukihakemus
Täytä lomake huolellisesti, mitään kohtaa ei kannata jättää tyhjäksi, sillä puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Tuettua lomaa voi anoa ainoastaan joka toinen vuosi, eli jos olet vuonna 2012 saanut tuetun loman, niin seuraavaa lomaa voit anoa vuonna 2014.

Hyvinvointilomat ilmoittaa myönteisestä päätöksestä kutsukirjeellä, jossa on mukana lasku omavastuun maksamista varten. Jos loman joutuu perumaan, omavastuuosuus palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Lomalaisen tulee selvitä lomalla itsenäisesti ruokailuista, peseytymisestä ja lääkkeiden ottamisesta. Perhelomilla lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Hyvinvointilomat ry on vuoden 2012 alusta toimintansa käynnistänyt uusi lomajärjestö, jonka ovat perustaneet sosiaalista lomatoimintaa pitkään harjoittaneet Lomakotien liitto, Perhelomat ry, Maaseutuväen Kunto- ja Virkistyslomasäätiö sekä Kotien Puolesta keskusliitto.
Nämä järjestöt ovat tähän saakka myöntäneet lomatuen vuosittain noin 18 000 tarvitsijalle. Voimien yhdistämisellä haluttiin kehittää toiminnan määrää ja laatua.