Hyvän olon hoidot

Varaathan ajan suoraan hoitajilta. 

KEIJO KARJALAINEN puh. 040 0633226
Akupunktio, Kalevalainen jäsenkorjaus, Shiatsu: Hoito sisältää tämän hetken terveyden arvioinnin. Lääkitykset, leikkaukset, pulssi diagnoosi, kieli diagnoosi, ravinto. Näiden pohjalta arvio millaisesta hoidosta asiakas saa parhaan hyödyn. Se voi olla esim. akupunktio, moksa, kuivakuppaus, mikrokuppaus, Kalevalainen jäsenkorjaus, Shiatsu tai näiden hoitojen kombinointia tarpeen mukaan.30 vuoden kokemuksella. 
Lisätietoja kotisivuiltani Akupunktio Kangasala Keijo Karjalainen
 
TUULA ERÄNKÖ puh. 050 3450660
Kasvohoito: Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, hieronta mikä sisältää hartianiska kaulan ja kasvojen hieronnan ja lopuksi naamio ja hoitovoide.
Jalkahoito: Kylpy, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja hionta ja lopuksi hoitovoiteet ja hieronta. 
Käsihoito: Kynsien leikkaus ja viilaus. Kynsinauhojen hoito, hieronta kyynärpäähän asti ja lopuksi kevyt lakkaus.

 

LEENA ROOS, puh. 050 5775968
Intialaisten hierontojen juuret juontavat yli 5000 vuoden taakse ja ne perustuvat Ayurvedaan eli ”elämän tieteeseen”. Hoidot tehdään käyttäen erilaisia hankaus-, sively- ja painelutekniikoita. Ne mm. lievittävät stressiä, parantaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, parantaa unensaantia ja laatu.
Hemmottelevat hunaja- ja suklaahoidot: Hunaja- ja suklaahoidoissa käsittelen selän ja jalat. Hoidot ovat hyvin kosteuttavia, kuona-aineita poistavia ja ihanan rentouttavia. Käytän kotimaisia tuotteita.
Käsien parafiinihoito: Hoito vahvistaa kudoksia ja parantaa verenkiertoa sekä lämmittää ja rentouttaa lihaksia ja niveliä. 
MEERI SEVILÄ-NIANG puh. 040 1488292
Hieronta: Hieronnalla on lihaksia ja mieltä rentouttava, sekä kipua lievittävä vaikutus. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Hieronnan avulla saadaan kudoksiin painetta aikaiseksi, minkä myötä ravinnepitoinen hapekas veri pääsee virtaamaan soluihin ja samalla soluista pääsee kuona-aineita poistumaan.
Kuppaus: Kuppauksella on erittäin monitahoinen ja piristävä vaikutus. Kuppaus on vanha perinteinen hoitomuoto, millä poistetaan hiilidioksidipitoista laskimoverta. Kun verta poistetaan, luuydin aktivoituu tuottamaan verisoluja ja samalla koko aineenvaihdunta elimistössä vilkastuu.
Kuumakivihieronta: Kuumakivihieronta on sekä mielelle että keholle erittäin rentouttavaa ja e on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihierontaa on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, sekä erilaisten kiputilojen ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Kuumakivihieronnassa käytettävät basalttikivet kerätään valikoidusti tuliperäisiltä alueilta, Argentiinasta, Perusta ja Indonesiasta. Basalttikivet ovat luonnonmuovaamia ja niiden korkean rauta- ja mineraalipitoisuuden vuoksi niillä on erinomainen lämmönsitomis- ja luovutuskyky.
ELINA LILJA puh. 040 5033154
 Ratkaisukeskeinen lyhyt- ja kertaterapia: Ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut keskusteluterapia on tutkitusti tehokasta. Se soveltuu hoidoksi moniin arkisiin haasteisiin, mm. hyvinvointitavoitteet, kuormitus, ahdistuneisuus, elämänmuutokset, pelot ja kriisit. Oivalluttavat keskustelut avaavat tilanteeseesi uusia näkökulmia, muutoksen askeleita sekä tavoitteiden rakentamista.
Yin-jooga- ja rentoutusohjaus: Lempeä ja hoitava, syvällä kehossa ja mielessä tapahtuva harjoitus. Terapeuttiset, vapauttavat asennot ja läsnäoloharjoitteet rauhoittavat hermostoa ja edistävät tunne-elämän tasapainoa. Meditatiivinen ohjaus toteutetaan turvallisesti, yksilöllisen kehon viestejä kuunnellen.
                   
SIRPA KORHONEN puh. 0400 785906
hieronta ja luontaishoidot Imukuppihieronta
 Access bars energiahoito: Pään alueen bars pisteiden kevyttä käsittelyä kevyesti sormenpäillä painellen. Pään alueella 32 erilaista pistettä, jotka vaikuttavat kehoomme ja eri ajatusmalleihimme. Lisää omaa tietoisuutta, hyvää oloa ja energiaa, vapaudu, rentoudu, poista stressiä, nuku paremmin. Nollaa ajatukset ja lataa akut.
Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa painellaan ja hierotaan kehon refleksi- ja heijastealueita, lähinnä jaloissa ja käsissä. Vyöhyketerapialla pyritän avaamaan energiatukoksia ja siten hoitamaan ja ennaltaehkäisemään erilaisia vaivoja. Elinten heijastealueilla tuntuu häiriötiloissa yleensä kipua ja niissä voi esiintyä mm. nystermiä, kiteisyyttä tai turvotusta. Tämä hoito vilkastuttaa vitaalienergian lisäksi veren- ja imunestekiertoa. Vyöhyketerapia sopii erilaisten fyysisten vaivojen hoidon lisäksi erittäin hyvin stressin, jännityksen ja väsymyksen hoitoon.
Neurosonic värähtelyhoito: Neurosonic terapiapatja lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä.  Värähtelyteknologia edistää kehon luonnollisia, korjaavia ominaisuuksia parantaen erityisesti unen laatua.
Neurosonicin rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Hoidon aikana asiakas makaa rennosti selällään patjalla. Hoidon pituudet vaihtelevat 10 minuutista 41 minuuttiin. Hoito valitaan yksilöllisesti asiakkaalle sopivaksi, kuten rentouttava, palauttava tai aktioiva värähtelyhoito. Tämä hoito vähentää stressiä, parantaa unen laatua, rentouttaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä.
Kiinalainen jalkahieronta: Tämä eksoottiselta kuulostava hoito on elämys. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka aikana asiakas nauttii aineenvaihduntaa vilkastuttavaa vihreää teetä. Sen jälkeen jalkojen hieronta klassisin menetelmin, imukuppien rentouttava vaikutus pohkeisiin, samalla, kun jalkateriä hierotaan ja käsitellään erikoisia gua sha työkaluja käyttäen. Lopuksi jalkojen liukukuppaus imukupeilla ja jalkaterien rasvaus.
Detox- vartalohaude: Vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotuksia, lievittää kipuja
 pH-kylpysuola = mineraalijauhe on puhdas luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon mineraaleja hienon hienoksi jauhettuna. Se neutraloi ihon happoja, kuona-aineita ja toksiineja.
Ihohuokoset puhdistuvat ja kuollut ihosolukko poistuu perusteellisesti. Kun iho saa hengittää, talirauhasten toiminta elpyy ja iho alkaa kosteuttaa itse itseään. Pehmeä pH-arvo sopii iholle, ihosta tulee pehmeä, sileä ja kirkas.
 pH-tuotteet hidastavat ihon vanhenemis-prosessia ja iho säilyttää nuorekkuutensa pitkään. pH-kylpysuolaa käytetään vartalohauteissa, kasvojen kuorinnassa ja vartalon pesussa sekä jalkakylvyissä. Hoidon täydentää lämpökääre, sekä Neurosonic värähtelyhoito. Hoito sisältää Mineraalikääreen+ Neurosonic värähtelyn 60 min., jonka jälkeen imukuppihieronta 30 min. koko vartalolle.
Kasvojen gua sha ja imukuppihieronta: Kasvojen ilmettä kohottava, ihoa kirkastava ja turvotuksia poistava tehokas hoito kasvoille ja decoltee alueelle. Hoidossa hierotaan kasvoja klassisin ottein, painellaan tiettyjä akupisteitä, sivellään ihoa gua sha rullalla sekä gua sha kammalla. Ihanasti rentouttava hoito. Imukupeilla tehostetaan pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Öljynä käytetään kotimaista Ecoil mandariini luonnon öljyä.

 

 

 


 
 
 
                                                              
 

M