Tuetut Lomat

lautsia1Lautsian Lomakeskuksessa järjestetään tuettuja lomia niin ryhmille kuin yksittäisille hakijoille. Lomatuki haetaan ja niiden myöntämisestä vastaa Hyvinvointilomat Ry ja Maaseudun terveys- ja lomahuolto Ry. Katso lisätietoja nettisivuilta: www.hyvinvointilomat.fi tai http://www.mtlh.fi/

Tuetut lomat Lautsiassa 2016 ovat edelleen viiden vuorokauden ohjelmallisia täysihoitolomia. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen hotellihuoneissa, 1hh huoneet lisämaksusta 20 € / vrk.

Hyvinvointilomien loman ja MTLH:n loman omavastuuosuus 20 € / vrk, joka peritään ennen lomaa. Loman myöntää ja se haetaan yllämainituilta järjestöiltä.

Lautsian tuettujen lomien malliohjelmat 2017 (klikkaa malliohjelma auki) :
Sydänloma- malliohjelma
Puhtia työvuosiin- malliohjelma
Muistiloma- malliohjelma
Luustoloma- malliohjelma
Lapsiperheloma- malliohjelma
Hyvänmielen loma- malliohjelma
Yhdessä enemmän- malliohjelma
Työttömien loma- malliohjelma

Kesä-syyskuun 2017 tuetut lomat Lautsiaan Hyvinvointilomat Ry:n kautta:

29.5.- 3.6. Muistiloma (Ma- La)
10.- 15.7. Sydänloma (Ma- La)
17.- 22.7. Yhdessä enemmän (Ma- La)
24.- 29.7. Hyvänmielen loma (Ma- La)
18.- 23.9. Muistiloma (Ma- La)
25.- 30.9. Yhdessä enemmän (Ma- La)

Täytäthän hakemuksen joko Hyvinvointilomat ry:n nettisivuilla osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi  tai www.mtlh.fi/  tai tilaa lomake Lautsiasta numerosta: (03) 647 080.

Voit myös tulostaa lomakkeen täältä:
Hyvinvointilomat lomatukihakemus tai MTLH lomatukihakemus.

Täytä lomake huolellisesti, mitään kohtaa ei kannata jättää tyhjäksi, sillä puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Tuettua lomaa voi anoa ainoastaan joka toinen vuosi, eli jos olet vuonna 2016 saanut tuetun loman, niin seuraavaa lomaa voit anoa vuonna 2018.

Hyvinvointilomat ilmoittaa myönteisestä päätöksestä kutsukirjeellä , jossa on mukana lasku omavastuun maksamista varten. Sähköisen hakemuksen tehneelle päätös tulee sähköpostiin, myös tässä on tiedot omavastuun maksamista varten.
Jos loman joutuu perumaan, omavastuuosuus palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Hyvinvointilomien kutsun jälkeen lomakohde lähettää oman kutsukirjeen, n. kuukausi ennen lomaa, jossa on mukana alustava lomaohjelma, esite ja tietoja mahdollisista hoidoista ym. oheispalveluista.

Lomalaisen tulee selvitä lomalla itsenäisesti ruokailuista, peseytymisestä ja lääkkeiden ottamisesta. Perhelomilla lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Lautsia1