Tuetut lomat 2021

lautsia1Lautsian kartanolla järjestetään tuettuja lomia niin ryhmille kuin yksittäisille hakijoille. Lomatuki haetaan ja niiden myöntämisestä vastaa Hyvinvointilomat Ry. Katso lisätietoja nettisivuilta: www.hyvinvointilomat.fi
Tuetut lomat Lautsiassa ovat viiden vuorokauden ohjelmallisia täysihoitolomia. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen hotellihuoneissa, 1hh huoneet lisämaksusta 20 €/vrk. Yhden hengen huoneita rajoitetusti.
Hyvinvointilomien loman omavastuuosuus 20 €/vrk, joka peritään ennen lomaa. Loman myöntää ja se haetaan yllämainitulta järjestöltä.

Lautsian teemoitetut lomaviikot Hyvinvointilomat ry:lle

Kesän 2020 kesä-syyskuun lomille haetaan 1.3 – 31.3.2021

Syksyn  2020 loka- joulukuun lomille haetaan 1.8 – 31.8.2021

 

Lautsian tuettujen lomien malliohjelmat (klikkaa malliohjelma auki), vuonna 2021 on haettavissa kaikki alla olevat lomat:
Sydänloma- malliohjelma
Puhtia työvuosiin- malliohjelma
Muistiloma- malliohjelma
Hyvänmielen loma- malliohjelma
Yhdessä enemmän- malliohjelma
Työttömien loma- malliohjelma

Täytäthän hakemuksen joko Hyvinvointilomat ry:n nettisivuilla osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi tai tilaa lomake Lautsiasta numerosta 050 366 1671.
Voit myös tulostaa lomakkeen täältä:
Hyvinvointilomat lomatukihakemus
Täytä lomake huolellisesti. Mitään kohtaa ei kannata jättää tyhjäksi, sillä puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.
Tuettua loman voi saada kahden vuoden välein, eli jos olet vuonna 2019 saanut tuetun loman, niin seuraavaa lomaa voit anoa vuonna 2021.
Hyvinvointilomat ilmoittaa myönteisestä päätöksestä kutsukirjeellä, jossa on mukana lasku omavastuun maksamista varten. Sähköisen hakemuksen tehneelle päätös tulee sähköpostiin, myös tässä on tiedot omavastuun maksamista varten. Jos loman joutuu perumaan, omavastuuosuus palautetaan lääkärintodistusta vastaan.
Hyvinvointilomien kutsun jälkeen lomakohde lähettää oman kutsukirjeen noin kuukausi ennen lomaa. Kirjeessä on mukana alustava lomaohjelma, esite ja tietoja mahdollisista hoidoista ym. oheispalveluista.
Lomalaisen tulee selvitä lomalla itsenäisesti ruokailuista, peseytymisestä ja lääkkeiden ottamisesta. Perhelomilla lapset ovat vanhempiensa vastuulla.
Lisäksi järjestetään tuettuja ryhmälomia, eli lomat ovat varattu tietyille ryhmille. Näissä lomissa on omat, erilliset hakuajat. Ota yhteyttä näissä asioissa Hyvinvointilomien toimistoon – he osaavat kertoa lisää.

Lautsia1